درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ


ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 10
بازدید ماه : 10
بازدید کل : 44469
تعداد مطالب : 78
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

جدید ترین مطالب علمی و جالب
این وبلاگ مربوط به کلاس 252 شهید دستغیب مشهد میشود ...
شنبه 2 دی 1391برچسب:, :: 14:53 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 سال‌ها پيش وقتي واژه وارداتي هيپنوتيزم سر زبان‌ها افتاد،‌ بي‌آن‌كه معناي دقيقي برايش آورده شود، بسياري از افراد دنبال ساعت جيبي يا يك گردن‌بند بلند مي‌گشتند به صورت آونگ مقابل چشمان تكان دهند: «‌حالا با شمارش من به خوابي عميق فرو مي‌روي و با خواست من از اين خواب بيدار مي‌شوي.»

 

كمتر كسي بود كه حاضر شود خودش را در مقابل اين فن تازه‌وارد به آزمون بگذارد. از شايعاتي كه كوچه به كوچه مي‌گذشت تا تصويري كه رسانه‌ها از اين شيوه به نمايش مي‌گذاشتند، همه چيز دست به دست هم داد تا موج بي‌اعتمادي به اين درمان روان‌شناختي ـ هيپنوتيزم ـ ايجاد شود.

 

برخي آن را شيوه‌اي خرافي و وهم‌آلود مي‌دانستند و عده‌اي به آن تردستي مي‌گفتند،‌ اما حالا بعد از گذشت سال‌ها، متخصصان توانسته‌اند فاصله اين شيوه درمان و بيماران را كوتاه‌تر كنند و درمان علمي‌از طريق هيپنوتيزم را به عنوان يكي از شيوه‌هاي معتبر براي از ميان‌بردن بسياري از بيماري‌هاي رواني يا حتي جسمي‌معرفي و اجرا كنند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:9 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 شبکه یکپارچه اشاره گر فضایی یا به اختصار اسپاون به وسیله گروهي از دانشمندان علوم اعصاب نظری طراحی شده است.
به گزارش لایونیوز ، اين نظریه می تواند رفتارهای پیچیده در مغز با مقدار کمی نورون شبیه سازی کند و شبکه اسپاون حدود 5/2 میلیارد نورون دارد که از تعداد 86 میلیارد نورون متوسط در مغز انسان بسیار  کم تر است.

 

بررسی ها نشان می دهند، این شبکه می تواند فهرستی از اعداد را تشخیص دهد محاسبات ساده را انجام دهد و به وسیله استدلال مشکلات ساده ای را حل کند.

گفتنی است، ساختار متقابل این نورون ها با هم بسیار جالب و آموزنده است در حالی که به نظر می رسد راهی منطقی وجود داشته باشد تا از این طریق بتوان چیزی به پیچیدگی مغز را درک کرد.

اين گزارش حاکيست، دانشمندان علوم و اعصاب می گویند تا به امروز مسابقه این بود که شبیه سازی ها تا چه حد به مغز انسان نزدیک است بدون توجه به اینکه این شبیه سازی ها تا چه حد به مغز واقعی انسان نزدیک است و حالا تعداد نورون ها اهمیت ندارد بلکه رسیدن به عملکردهای رفتارهایی شبیه موجودات زنده که هر تعداد نورون ها به نمایش می گذارند اهمیت دارد.

بخش های شبیه سازی شده دراین مغز قسمت های مختلفی دارند که هر قسمت به بخش خاصی مرتبط است، قسمت هایی  که در مغز تصاویر را پردازش می کنند، حرکات را کنترل می کند و خاطرات کوتاه مدت را ذخیره می کنند و این مناطق به وسیله سیم به هم متصل است.

در این مدل سازی اگر قسمتی از مغز از بین برود محققان می توانند ببینند که در چه رفتارهایی اختلال ایجاد می شود در حال حاضر دانشمندان در حال کشتن و نابود کردن نورون هایی هستند که این نورون ها با بالا رفتن سن از خود واکنش نشان می دهند و آثار پیری را ظاهر می کنند و این کار می تواند به درک علت بیماری هایی با منشأ مغزی کمک کند.



 محققان معتقدند دست خط کودکان و فرزندان را هیچ گاه نباید با خواهر و برادر و دیگران مقایسه کرد.
به گزارش لایف نیوز، نوشتن هم مانند خواندن نیاز به دقت و تمرکز دارد که در صورت داشتن سلامت جسمی و روانی امکان پذیر می شود و بیشتر کودکانی که بد خط می نویسند دچار عارضه ای در استخوان دست و انگشتان می باشند.

 

بعضی از افراد چون چشمان ضعیفی دارند آن چه را که می نویسند درست نمی بینند و استرس و عصبانیت و پیش فعالی کودکان و نداشتن دقت کافی در هنگام نوشتن از جمله این شرایط است.

افرادی که در خانواده در محیطی آشفته و ناآرامی بزرگ می شوند و یا به دلیل پرخاشگری دچار لرزش دست یا عدم تمرکز کافی باشند دست خط بدی دارند و کلمات را ناخوانا می نویسند.

افرادی که آرامش روحی و روانی دارند و کمتر خود را درگیر مسائل روزمره می کنند و به قول معروف سرشان به کار خودشان گرم تر است دست خطی بسیار زیبا و خوانا دارند و دیگران اغلب از دست خطشان لذت می برند.

دست خط ذهن و روح افراد را تعریف می کند و میزان آرامش روحی و روانی را برای همگان بازگو می کند.



یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 14:57 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 تا به حال به اینکه چشمتان چند مگاپیکسل است فکر کرده اید ؟

 

بهترین دوربین دیجیتالی که داشته اید یا دیده اید چند مگا پیکسل بوده ؟ ۱۰ مگاپیکسل . ۱۴ مگاپیکسل . ۱۶ مگاپیکسل . ۲۴ مگاپیکسل.


در ابعاد متفاوت و بصورت میانگین ، در بزرگسالان و افراد بالغ و فقط در یک عکاسی از فاصله فوق نزدیک یک الی دو میلیمتری از عمق میدان دید در چشم افراد متفاوت نتایج زیر بدست آمده است:

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 حتما شما هم این تجربه را دارید که بعضی روزها بعد از بیدار شدن از خواب احساس نشاط، انرژی و عشق می کنیم و به همه چیز از جمله خود، خانواده و همکارانمان خوش بین هستیم.

 

 

اما بعضی روزهای دیگر بدون آنکه علت را بدانیم کسل و بی حوصله هستیم، گویی هیچ چیز در زندگی نمی تواند ما را خوشحال و امیدوار کند.

مطالعات جدید نشان می دهد که انسان بیشتر از آنچه تصور می کنیم توانایی کنترل ذهن خود را دارد. در واقع دیدن نیمه پر لیوان مهارتی است که می توان آن را تقویت کرد.

الگوهای فکری ما تغییرپذیرند و به راحتی می توان الگوهای فکری جدید را با الگوهای قدیمی عوض کرد. در اینجا به نکاتی اشاره می کنیم که می توان با استفاده از آنها خوش بینی را تمرین کرد.



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 14:21 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 گر می خواهید چهره ای زیبا داشته باشید از میوه بخورید تا چهره شما زیبا شود و ...

خوردن میوه‌های سرشار از رنگدانه‌ها مانند هویج می‌تواند تاثیر زیادی در زیباتر شدن چهره شما داشته باشد. 

تحقیقات انجام شده در دانشگاه بریستول که با هدف تعیین رابطه بین رنگ صورت و جذابیت انجام شده است نشان می‌دهد افرادی که پوست صورت آن‌ها به رنگ زرد متمایل است جذاب‌تر و در عین حال سالم‌تر به نظر می‌رسند. 

در همین حال محققان متوجه شدند رنگ‌دانه‌های زرد به نام کاروتنوئید که در میوه‌ها و سبزیجات خاصی مانند هویج وجود دارند نقش کلیدی در تولید این رنگ زرد در پوست صورت بازی می‌کنند. 

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:52 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 نتایج مطالعات جدید نشان می دهد قشر پیریفرونتال مغز "آلبرت اینشتین" برخلاف اغلب افراد، شگفت انگیز و غیرعادی بوده است که همین تفاوت می تواند دلیل هوش و نخبگی این فیزیکدان بوده باشد.

 

بر اساس تحقیقات دانشگاه دولتی فلوریدا بخش هایی از مغز انیشتین با اغلب افراد متفاوت بوده است و همین می تواند با توانایی های شناختی و ادارکی فوق العاده وی مرتبط باشد.

 

این محققان برای نخستین بار کل قشر مخ مغز انیشتین را از 14 تصویری که اخیرا کشف شده توصیف کردند.

 

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 براساس اظهارات دانشمندان استرالیایی، یک جزیره با اندازه قابل ملاحظه و غیر مسکونی که در بخش جوبی اقیانوس آرام در نقشه گوگل و برخی دیگر نمودارها نشان داده شده وجود خارجی ندارد.

 

دانشمندان استرالیایی پس از این که متوجه شدند جزیره ای که توسط نقشه گوگل سندی و توسط دیگر نقشه سیبل نامگذاری شده است در نقشه ناوبری روی کشتی نمایان نمی شود، تصمیم گرفتند به سمت آن حرکت کنند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:47 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 تقريبا 80 درصد ادراك ما از محيط، بستگي به حس بينايي دارد، اما بتازگي يك تحقيق، سوالي چالش‌برانگيز را در اين مورد به وجود آورده: «نقش مغز در بينايي مهم‌تر است يا نقش چشم؟»

 

 

يافته‌هاي اخير نشان مي‌دهد احتمالا مغز يك نوع حشره ميوه‌خوار نقش موثرتري در سيستم بينايي اين حشره نسبت به چشم او ايفا مي‌كند.

بنا بر آخرين مطالعات انجام شده روي اين حشره، توانايي مغز در ايجاد تصاوير واحد و پيچيده از اطلاعات نوري دريافت شده بسيار مهم‌تر از تاثير اندام بينايي يا چشم است.

محققان دانشگاه ويرجينيا به اين نتيجه رسيده‌اند كه مغز لاروهاي اين نوع حشرات ميوه‌خوار با كمك چشم‌هاي خيلي ابتدايي آنها كه تنها 24 گيرنده نوري دارند، تصاوير واضحي از دنياي پيراموني در اختيار آنها قرار مي‌دهد.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب